SSL-sertifikater

Enkel administrasjon av SSL-/TLS-sertifikater for deg og dine kunder

EV

Utvidet validering

Fra 2900,- per år *

  • Høyeste sikkerhets-og tillitsnivå
  • Egnet for sensitive data og e-handel
  • Høy kundetillit mot svindel/phishing

OV

Organisasjonsvalidering

Fra 1400,- per år *

  • Egnet for sikring av bedriftsnettsider
  • Raskt og rimelig med høy tillit
  • Høy tillit gjennom bedriftsvalidering

DV

Domenevalidering

Fra 650,- per år *

  • Egnet for sikring erver-til-server
  • Egnet for sikring av private nettsider
  • Ingen bedriftsvalidering

Wildcard

DV-/OV-sertifikat for alle sub- og underdomener

Fra 5000,- per år *

SAN/Multi

Flere domener i

samme sertifikat

Fra 933,-

per år/domene *

Code signing

3500,- per år

(varighet 3 år)

SSL-/TLS-produkter

EV

EV står for Extended Validation og er det strengeste valideringsnivået på internasjonalt nivå. Når du ser et grønt adressefelt, kan du stole på at virksomheten bak nettsiden er hvem de gir seg ut for å være.

OV

OV står for organisasjonsvalidering og innebærer at selskpaet må gjennnom en grundig godkjenningsprosess. Det betyr økt trygghet for brukeren, siden en i tillegg til kryptering kan se hvem som står bak nettsiden.

DV

SAN/Multi sertifikat

SAN står for Subject Alternative Name, og et SAN-/Multi-sertifikat brukes når du vil sikre mer enn ett domene i samme sertifikat. Disse sertifikatene er fleksible og du kan bytte domener i løpet av sertifikatets levetid.

Wildcard

Et Wildcard er det beste alternativet når du har flere sub- og underdomener som skal sikres. Løsningen legger til rette for å sikre alle subdomener til et domene ut fra formelen *.eksempel.com.

SAN Wildcard

SAN og Wildcard kan kombineres til skreddersydde løsninger. For forhandlere som drifter webtjenester med mange underdomener, er et SAN-sertifikat med wildcardfunksjon en god løsning.  

Vi er her for å hjelpe deg

Kostnadsfri SSL support

08.00 - 17.00 (man-fre)

Har du problem med å velge sertifikat, eller trenger du installasjonshjelp? Vår norske support hjelper deg med alle utfordringer rundt SSL.

Telefon

+47 21 55 62 60

E-post

servicedesk@test.commfides.com

CGI Norge AS om Commfides Norge:

«Vår faste leverandør av SSL sertifikater gjennom mange år.
Utrolig mye kunnskap og ypperlig service og support.
Anbefaler Commfides Norge AS på det varmeste.»

Ole Rødland, Licence Manager CGI.

Administrasjon

SSL-portalen

SSL-portalen lar deg administrere SSL-sertifikater for din bedrift og deres bedriftskunder. Portalen tilpasses deres behov med egen sertifikatportefølje og ubegrenset antall brukere. 

OVERSIKT

Få full oversikt og kontroll over deres og eventuelle kunders SSL-sertifikater med SSL-portalen.

ADMINISTRASJON

Bestill, kanseller og forny SSL-sertifikater med ett klikk. SSL-portalen gir tilgang til alle SSL-typer fra verdensledende leverandører.

brukere

I SSL-portalen kan dere ha så mange brukere dere trenger og en administrator kan opprette brukere med ulike rettigheter.

Håndterer du SSL for kunder?

Utfordringen

Mange IT-selskaper har SSL i porteføljen. SSL er et lønnsomt produkt, men krever også en del oppmerksomhet. Bedrifter må følge med på utløpsrapporter, oppføringer i offentlige registre og mye annet.

Ulike kunder har gjerne forskjellige systemer, og med store volumer legger det press på kapasiteten.

Med internasjonale leverandører av sertifikater kan tids- og språkforskjeller senke farten, og et i utgangspunktet verdifullt tilleggsprodukt kan tappe bedriften for tid og ressurser.

Løsningen

Løsningen er oversikt og kunnskap.
Et system som håndterer alle forskjellige typer sertifikater og presenterer dem med utløpsdato, kunde, produkttype og kostnad.

SSL-portalen har alle funksjoner som skal til for å gi deg fullstendig kontroll. Bransjen er i stadig utvikling, og oppdatert kunnskap er avgjørende.

Commfides har hatt et nært samarbeid med de største internasjonale leverandørene av sertifikater siden 2005 og har en unik posisjon og erfaring på området. 

Vi garanterer

  • Tidspesparelse
  • Kortere leveringstider
  • Raskere support
  • Fleksibilitet ved testing
  • Kvalitet i validering og produkt

Med én kontaktperson innenfor salg og én for support får dere orden. Vi er tilgjengelige for opplæring av deres ansatte eller hjelp til bestilling, validering og installasjon.

SSL-portalen, et godt utvalg av produkter, fornyelsesvarsling og supportteamet vårt sørger for at dere kan fokusere på kjernevirksomheten.

FAQ

Trenger du teknisk hjelp?

Finn svarene på de vanligste spørsmålene i vår FAQ
under eller ta kontakt med supportavdelingen.

Ofte stilte spørsmål

SSL er en teknologi som blant annet brukes til å sikre brukerne av en nettside eller et nettverk. Det forventes i dag at alle nettsider bruker SSL.

Når informasjon overføres på internett, følger overføringen den såkalte HTTP-protokollen, et sett med regler for hvordan slike overføringer gjøres. Fordi denne informasjonen i utgangspunktet kan avlyttes eller manipuleres av utenforstående, er det nødvendig med et ekstra lag av sikkerhet som krypterer informasjonen ved hjelp av SSL. Denne sikrere versjonen av HTTP blir kalt HTTPS – Hypertext Transfer Protocol Secure.

SSL står for Secure Sockets Layer, en standard for hvordan nettbruk, epost og andre typer dataoverføringer kan gjøres med sikker kommunikasjon. Selv om SSL-begrepet fortsatt brukes, er protokollen i dag erstattet av TLS-protokollen, som står for Transport Layer Security.

Vi kan bruke internett uten noen form for sikring av dataene, ved hjelp av HTTP. Den sikrere HTTPS-protokollen kom allerede i 1997, men i begynnelsen var det først og fremst banker, nettbutikker og lignende som tok den i bruk. Slike tjenester ville vært altfor sårbare dersom utenforstående hadde mulighet til å avlytte datatrafikken – da ville de kunne ta i bruke detaljer for bankkontoer og stjele pengene.

Med tiden har det blitt mer og mer vanlig med utveksling av personlig informasjon og/eller passord. Jo mer sensitiv informasjonen er, dess viktigere er det å beskytte den. Ikke bare kan informasjonen avlyttes, den kan også endres, slik at det som når frem til mottakeren er noe annet enn det som ble sendt fra avsenderen. Begge deler kan utnyttes av svindlere. HTTPS gir høyere beskyttelse og det forventes i dag av alle nettsider at de er beskyttet med SSL.

For å sikre brukerne av en nettside, må eieren skaffe et digitalt sertifikat fra en godkjent sertifikatutsteder, på engelsk certificate authority eller CA. Ved hjelp av sertifikatet opprettes det en sikker forbindelse mellom brukeren og den aktuelle tjenesten – mellom klient og tjener

Når klienten (for eksempel en nettleser) kontakter tjeneren (også kalt server) for å opprette en forbindelse, sender tjeneren en kopi av sitt SSL-sertifikat i retur. Klienten sjekker at sertifikatet er gyldig og utstedt av en godkjent sertifikatutsteder. I så fall gir klienten et signal til tjeneren, som etablerer en sikker kommunikasjonskanal mellom klient og tjener.

Moderne nettlesere har et felt til venstre for adressefeltet som viser om en nettside bruker SSL. Hvis den gjør det, vises en hengelås. Hvordan den ser ut kommer an på sikkerhetsnivået (se neste avsnitt). Hvis nettsiden ikke bruker SSL, blir brukeren gjort oppmerksom på at tilkoblingen ikke er sikker, og nettleseren advarer mot å utveksle sensitiv informasjon eller blokkerer siden.

SSL-sertifikater finnes på tre ulike valideringsnivåer. Forskjellen mellom de tre handler om hvor grundig sjekk sertifikatutstederen gjør av eieren av tjenesten/nettsiden. Det laveste valideringsnivået er domenevaliderte sertifikater (forkortes ofte til DV). Det innebærer kun en enkel sjekk av at de som bestiller sertifikatet eier nettsiden, gjennom bekreftelse på domenets epostadresse. Dette sertifikatet krypterer trafikken mot nettsiden, men gir ikke brukeren informasjon om sidens eier.  

Det neste nivået er organisasjonsvaliderte sertifikater (forkortes til OV). For å få utstedt et slikt sertifikat, må bedriften sjekkes grundigere – både ved kontroll mot Brønnøysundregisteret (eller tilsvarende registre i andre land) og gjennom en såkalt callback-prosess der bedriftens identitet blir sjekket. I tillegg til kryptert trafikk får brukeren se uavhengig informasjon om sidens eier.

Det høyeste nivået er utvidet validering (forkortes til EV – extended validation). Her er prosedyrene for sjekk av bedriften enda strengere og i samsvar med internasjonale krav til sikre nettsider, som fastsettes av organisasjonen CA/Browser Forum.

Dersom du ønsker å sikre flere domener samtidig, finnes det to løsninger for dette: SAN og Wildcard.

SAN står for Subject Alternative Name og innebærer at en kan legge til ekstra domener, IP-adresser eller epost-adresser til ett og samme sertifikat. På et sertifikat for domenet eksempel.no kan en legge til eksempelvis.no eller eksempel.com.

Wildcard er en løsning som legger til rette for å sikre alle subdomener til et domene ut fra formelen *.eksempel.com, slik at sertifikatet også gjelder for adressene godt.eksempel.no og nytt.eksempel.no og så videre.

SAN og Wildcard kan kombineres til skreddersydde løsninger.

Hos Commfides kan du kjøpe SSL-sertifikater fra noen av de største internasjonale leverandørene. Dermed kan vi alltid tilby produkter som ligger i front av utviklingen. Commfides startet i 2005 har opparbeidet unik bransjeerfaring og kompetanse på området.

Du kan kjøpe sertifikater enkeltvis via bestillingsskjema på nettsiden, eller bli forhandler med tilgang til vår SSL-portal. Der kan du for eksempel bestille og holde oversikt over sertifikater for dine egne kunder.

Uansett hvilken løsning dere velger, vil du ha tilgang til vår support, som er åpen 08-17 alle hverdager.

Skroll til toppen
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.